κήπος με λουλούδια και πέτρινο μονοπάτι
banner ESPA

Ο κήπος σας χρειάζεται

Αισθητική . Αρμονία . Γαλήνη

Στην σημερινή εποχή με την γρήγορη ανάπτυξη της τεχνολογίας και τις συνεχόμενες αλλαγές στην κοινωνική δομή έχει ως αποτέλεσμα τον άνθρωπο να στρέφεται προς τα μεγάλα αστικά κέντρα και να απομακρύνεται από την φύση. Έτσι δημιουργείται η ανάγκη ο καθένας να έχει το δικό του περιβάλλον πρασίνου που περιορίζεται μέσα στην κατοικία του. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας τέτοιος χώρος που να προσφέρει αρκετά οφέλη στους οικείους του. Αυτό το περιβάλλον θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη. Θα καλύπτει την αισθητική του, την αρμονία του, την γαλήνη του, πολλές φορές θα του προσφέρει τους καρπούς του και θα του δημιουργεί το δικό του πράσινο καταφύγιο.

Σας παρέχουμε

Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εξωτερικό χώρο

εικονίδιο σχεδιασμού κήπων

Μελέτη και σχεδιασμός κήπων

εικονίδιο κατασκευής κήπων

Κατασκευή κήπων

εικονίδιο συντήρησης κήπων

Συντήρηση κήπων με επιστημονική διαχείριση των εργασιών

εικονίδιο διαμόρφωσης βεράντας

Διαμόρφωση βεραντών

εικονίδιο αυτόματου ποτίσματος

Εγκατάσταση δικτύου αυτόματου ποτίσματος

εικονίδιο υτοπροστασίας

Φυτοπροστασία

εικονίδιο χλοοτάπητα

Εγκατάσταση χλοοτάπητα

εικονίδιο κηποτεχνίας

Συμβουλές γεωπονικής φύσεως – Κηποτεχνίας

εικονίδιο κλαδέματος

Κοπή, κλάδεμα και καθαρισμός μεγάλων δέντρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

louloudia kai gazon

Στην εποχή μας είναι σημαντικό οι συνθήκες διαβίωσης να έχουν μία ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Το περιβάλλον που μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας και στη ζωή των γύρω μας. Ένας σημαντικός τομέας που βοηθάει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι η φύση, το εξωτερικό περιβάλλον και γενικά η συναναστροφή μας με τα φυτά.

Ένας καλός κήπος με αισθητική και με πολλές επιλογές είναι από μόνος του ένας χώρος αναψυχής και πολλές φορές θα σας ανακουφίσει από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Θα σας προσφέρει γαλήνη και συνάμα ξεκούραση και πολλές φορές θα σας δώσει απλόχερα τους καρπούς του. Χρειάζεστε μια τέτοια καλή εικόνα για να ξεκινάτε τη μέρα σας και μία τέτοια για να την τελειώνετε.

Το αντικείμενο της κηποτεχνίας και της αρχιτεκτονικής τοπίου χρειάζεται την απαραίτητη εμπειρία, γνώση και αντίληψη ώστε να υπάρχει μια ομαλή λειτουργία του οικοσυστήματος σας. Πολλοί παράγοντες θα επηρεάσουν τη ανάπτυξη του φυτικού υλικού και εκεί θα πρέπει να είναι κάποιος που θα το γνωρίζει. Η πολυετή εμπειρία μας βασισμένη πάνω στην γνώση της Γεωπονικής επιστήμης, στην οικολογική συνείδηση, στο σεβασμό για το περιβάλλον, στην ανάπτυξη μεθόδων αντιμετώπισης προβλημάτων καθώς ο κήπος είναι ένας ζωντανός οργανισμός που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως ασθένειες, κλιματολογικές συνθήκες, νερό, έδαφος, οξυγόνο κλπ.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ

"Είναι η τέχνη και η επιστήμη που μελετά αξιολογεί και αναλύει φυσικούς οικολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες, ασχολείται με την προγραμματισμένη και ορθολογική σχεδίαση εξωτερικών χώρων κάθε μεγέθους συνδυάζοντας ταυτόχρονα τη λειτουργικότητα και την αισθητική για την καλύτερη χρησιμοποίηση τους από τον άνθρωπο"

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

κήπος με λουλούδια

Η εταιρία ‘’GARDENICA’’ δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο των φυτών και εξειδικευμένα στις συντηρήσεις και στις διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων με γνώμονα τον σεβασμό απέναντι στους χαριτωμένους πρωταγωνιστές μας, τα φυτά, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών μας. Το προσωπικό της εταιρείας μας απαρτιζόμενο από έμπειρους γεωπόνους, κηποτέχνες και εξειδικευμένους εργάτες φιλοτεχνεί υπαίθρια κομμάτια γης μετατρέποντάς τα σε πολύτιμους καλαίσθητους χώρους. Η φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την εταιρία μας έγκειται στην αρμονική συμβίωση των φυτών μέσα στο αστικό τοπίο διορθώνοντας και αναβαθμίζοντας το μικροκλίμα κάθε κήπου και κατ’ επέκταση του αστικού περιβάλλοντος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

κήπος με πέτρινα σκαλοπάτια και χρωματιστά λουλούδια